lunes, 8 de septiembre de 2014

Després de l'estiu...

Benvolguts soci@s,

La majoria ja som a casa... esperem que hagueu tingut un bon estiu!!
Seguim novament en contacte per informar-vos de la nostra (i vostra) Coral.

Aquest mes tenim un seguit d'actes i notícies perquè l'hi agafeu el pols al nostre dia a dia:

11 de Setembre - Diada Nacional de Catalunya.

Com ja sabeu, el proper dijous 11 de setembre l'Ajuntament organitza un acte institucional a la plaça Onze de Setembre.
La Coral hi participarà amb la secció Veus del Vallès presentant un seguit de cançons que han estat assajant els darrers dies.
Des de la Junta farem -en nom de tota la massa social- la tradicional ofrena floral al monument d'en Rafael Casanovas. Us volem demanar que ens acompanyeu en aquest acte, si sou a Ripollet i podeu venir.

Inici d'activitats de les seccions:

** La Coral Tradicional començarà els assajos el proper 15 de setembre.
Més endavant us anirem informant de les novetats i activitats que hi ha previstes.

** Veus del Vallès, Ja treballen!
A banda de la cantada de l'Onze de Setembre tenen concertades actuacions per aquest mes i el proper:
  • 20 de Setembre - Matí - Centre Cívic Casa Groga - Barcelona. Participant en el concert "1714, passat, present i futur".
  • Pel mes d'octubre tenen previst tornar a interpretar el concert del Llibre Vermell de Montserrat que tant d'èxit va tenir... Us mantindrem informats.

** Coral Infantil. Matriculació i informació:
Està previst obrir el període de matriculació i informació els dies 15, 16, 22 i 23 de setembre a la seu de la Coral (plaça Clos) de 16:30 a 19:30.
En Jordi Giménez i la Miriam Herruzo seguiran gestionant aquest grup. Des de la Junta creiem que són professionals idonis per portar la gestió dels nens i nenes que s'inicien i/o continuen en l'educació musical i coral.
Tenim un especial interès en potenciar la Coral Infantil, doncs entenem que, entre d'altres coses, serveix com a complement de l'educació dels infants i és la llavor de possibles futurs cantaires de la nostra Coral.
Us agraïrem que feu córrer la veu entre els vostres familiars, amics i coneguts, animant-los a portar els seus fills i/o nets, a fi de poder aconseguir els objectius desitjats que, repetim, no són altres que ajudar a la formació dels infants i a la vegada, promoure el cant coral. Hem ajustat el preu perquè estigui a l'abast de la majoria.

Al peu de la present us fem arribar una còpia del cartell que el nostre director ha preparat per lliurar a les escoles.


ALTRES ACTIVITATS CULTURALS A RIPOLLET

Encara que acaba de passar la Festa Major, Ripollet no s'atura. Aquí en teniu una mostra:

Diumenge 7 de Setembre - Aplec de la Sardana al parc Gassò-Vargas. Els nostres amics de Ripollet Sardanista han organitzat el 47è Aplec (tot un repte per ells).
Divendres 12 i dissabte 13 - Nit Jove de L'Estel. Organitzat pels joves del Centre d'Esplai L'Estel.
Dissabte 20 i diumenge 21 - Centre Parroquial - Teatre - "Variétés" Un muntatge de "Amics del Teatre".
Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 - Festes de la Tardor del Pont Vell. 
Els nostres amics de "Nits de Música" aprofitaran per fer la presentació de la seva XVª temporada incloent-hi una sessió que porta el nom de "Club 60, música de sempre".

Ja pel proper mes d'Octubre avancem:

10 d'Octubre - Auditori - Els nostres amics de la "Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell" fan la presentació de la nova temporada en un acte gratuït i obert a tothom. Hi ha previstes activitats musicals de les que ens anirem fent ressó.
També el companys de l'Aula d'Extensió Universitària faran la seva conferencia inaugural. Acte també gratuït i obert a tothom.

Potser ens en deixem algun, però creiem que aquesta mostra d'activitats dóna fe del què, entre tots, podem ser capaços de fer perquè el nostre poble segueixi bategant culturalment.

Fins aviat!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario