sábado, 12 de abril de 2014

Cap de setmana Caramelles 2014

Bon dia, company@s cantaires!

Torna la Setmana Santa i, amb ella, el primer compromís del cap de setmana de Rams a l'agenda (cada cop més plena) de la nostra entitat.

Com ja va essent un (bon) costum des de fa anys, avui dissabte les dues seccions adultes de la Societat Coral "El Vallès" han visitat Ca'l Maranges per fer-hi la tradicional cantada, després de la qual els esperaven uns gustosos aperitius i refrescos com a recompensa per la feina ben feta.
I ho ha estat.

Com a fet destacable, el debut com a solista de la benjamina de Veus del Vallès, Maria Molina (14 anys), en el gospel in crescendo "Old Time Religion".
Gens poruga, la nostra jove cantaire ha respost a la perfecció davant les estrofes a executar.

(És maco veure compartir 'bolo' a noves generacions com la Maria, junt amb les més experimentades com en Pere Torres, recentment reconegut pels seus SEIXANTA anys com a cantaire.)

Demà diumenge, cantades pels carrers de la vila que finalitzaran al Centre Cultural, on sí que podrem gaudir de l'actuació de la Coral Infantil, amb direcció de la nostra companya Miriam Herruzo.

Us deixem algunes imatges d'aquest migdia. Salut!





1 comentario:

  1. Ei! I no cal dir que la seva mare està molt orgullosíssima d'ella! Moltes felicitats a tots! Crec que ens ha sortit un bon concert!

    ResponderEliminar